Quiche Recept
Heerlijke quiche en hartige taart recepten
Quiche met tomaat en geitenkaas





Tomaat en geitenkaas, wat is dat toch een geweldige combinatie! 
Door de kruiden kunnen we het wel een beetje een italiaanse quiche noemen.
In deze quiche zit geen vlees, een prima recept voor vegetariers en flexitariers


Ingrediënten voor quiche met tomaat en geitenkaas

5 plakjes ontdooide bladerdeeg
1 ui 
1 el olijfolie
250 gram zachte geitenkaas 
400 gram tomatenblokjes 
1 el italiaanse kruiden 
450 gram groentemix 
20 zwarte olijven zonder pit

Hoe maak je een lekker quiche met geitenkaas en tomaat?

Laat het bladerdeeg ontdooien. De oven voorverwarmen op 200°C. Ui schoonmaken en snipperen.
In een koekenpan de ui in olie 2 minuten zachtjes smoren.
Tomatenblokjes en de kruiden door de ui scheppen en de saus ongeveer 10 minuten verwarmen en laten indikken.
Peper en zout naar smaak toevoegen. Deegplakjes in een ingevette bakvorm plaatsen.
Tomatensaus over de bodem verdelen. Groentemix over de tomatensaus verdelen, olijven erover verdelen. 
Geitenkaas verkruimelen en over de taart strooien.
Taart in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten gaar en lichtbruin bakken.
Een heerlijke vegetarische quiche




Quiche recepten
Kookboeken quiche en hartige taart
Stuur zelf een recept in
Links
Contact / Privacy Policy
Sitemap
Algemene Pagina